Weblinks

Edukans
Edukans is gericht op onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden. Via Edukans Partnership worden ook Particuliere Initiatieven hierin ondersteund.
ICCO
ICCO investeert in een wereld zonder armoede en onrecht, samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheden. ICCO gelooft in de ondernemende kracht van mensen.
Kerk in Actie
Kerk in Actie steunt over de hele wereld, in binnen- en buitenland, het werk van kerken en (christelijke) organisaties om mensen tot hun recht te laten komen en toekomstperspectief te geven.
My World
MyWorld.nl is een online platform voor iedereen die zich actief inzet voor ontwikkelingssamenwerking. Op de site kan gebruik gemaakt worden van het Magazine, de Community en de Wiki.
Partin
Partin is een laagdrempelige brancheorganisatie voor het kleinschalig particulier initiatief (PI) in ontwikkelingssamenwerking. Doel is het PI een stem te geven, kennis te delen, belangenbehartiging en duurzaamheid te bevorderen.
COS Gelderland
COS Gelderland is een regionaal advies- en projectbureau dat staat voor duurzame verbinding van mensen en organisaties met elkaar en met de samenleving. COS werkt met en voor overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties, belangenorganisaties en instellingen.
Aqua for All
Aqua for All bundelt de krachten in de publieke watersector in Nederland ter bevordering van duurzaam waterbeheer in ontwikkelingslanden. Aqua for All is samenwerkingspartner van Impulsis in projecten op het gebied van water en sanitatie.
Akvo
Akvo is een internationaal digitaal platform dat internetttools, financiering en kennis op het gebied van water en sanitatie deelt. Akvo is samenwerkingspartner van Aqua for All en Impulsis.
Serviceclubs Nederland
Serviceclubs in Nederland (SIN)is een overlegorgaan en platform voor de aangesloten serviceorganisaties in Nederland. Momenteel zijn aangesloten: Rotary, Soroptimisten, Inner Wheel, Lions, Junior Kamer, Zonta, Kiwanis, Ladies' Circle, Fifty-One, Round Table, Rotaract en Leo's.
Geef
Geef biedt gratis internetdiensten aan goede doelen in Nederland. Ook kan er gratis gebruik gemaakt worden van een online donatiemodule. Geef.nl is een initiatief van de Stichting GeefGratis.
Bureau Wyser
Bureau Wyser is een onderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in internationale ontwikkelingssamenwerking. Zij ondersteunen organisaties en particulieren bij het maken en onderbouwen van beslissingen, en met het inzichtelijk en meetbaar maken van doelen en resultaten.
Context MasterClass
De Context MasterClass Social Business biedt openbare lezingen, workshops, verdiepingsbijeenkomsten en (meerdaagse) besloten trainingen over social business.