Communicatie

Impulsis steunt u graag met meer dan alleen financiële middelen. In de activiteiten die uw stichting of vereniging ontplooit om fondsen te werven, aandacht te vragen voor uw projecten en uw omgeving te informeren, zijn goede communicatiemiddelen van groot belang.

Naamsvermelding van Impulsis:

Maak gebruik van het feit dat u ondersteund wordt door een professionele grote ontwikkelingsorganisatie en noem Impulsis in uw communicatie naar buiten! Dat wekt vertrouwen bij het publiek en zorgt ervoor dat de kwaliteit die Impulsis biedt een begrip wordt.

Omschrijving Impulsis
Voor media, andere donoren, belangstellenden en uw achterban is het handig om een korte beschrijving van Impulsis bij de hand te hebben:

"Impulsis is het gezamenlijke loket van ICCO, Kerk in Actie en Edukans voor particuliere initiatieven in ontwikkelingslanden. Impulsis biedt niet alleen financiële steun, maar ook vooral advies, expertise, een (inter-)nationaal netwerk en trainingen voor haar partners." 

Logo's en banners
Als uw project gesteund wordt door Impulsis, kunt u dat duidelijk maken door ons logo te plaatsen op uw website, in uw folder en/of nieuwsbrief en op ander promotiemateriaal. Dat wij achter u staan, kan anderen aanmoedigen u ook te steunen!  
Voor onze huisstijl, het gebruik van het Impulsis-logo en banners kunt u informatie en instructies vinden op de pagina Vormgeving.

Promotiemateriaal
Als u ergens met een stand, kraam, voordracht of anderszins bij een evenement aanwezig bent, kunt u gebruik maken van divers promotiemateriaal van Impulsis. Vraag bij ons secretariaat naar de folders, poster of vlaggetjeslijn.